ДОМА / Вести / Вандализам на ул. Лазо Осмаков

Вандализам на ул. Лазо Осмаков

Во доцните вечерни часови синоќа (12.04.2019), пронајдени се превртени контејнери за смет на ул. Лазо Осмаков, зад редот кафулиња спроти гимназијатата Кочо Рацин.


Исто така, проверете

Сеење трева – станбени згради комплекс УЗУС

Во склоп на хортикултурното уредување на јавни површини кај станбените згради од комплекс УЗУС, а …