ДОМА / Вести / Миење на центарот на с. Чолошево

Миење на центарот на с. Чолошево

Денеска (12.04.2019) се миеше центарот на с. Чолошево.


Исто така, проверете

Сеење трева – станбени згради комплекс УЗУС

Во склоп на хортикултурното уредување на јавни површини кај станбените згради од комплекс УЗУС, а …