ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Прекин на водоснабдувањето – ул. Методија Андонов -Ченто бр.5

Прекин на водоснабдувањето – ул. Методија Андонов -Ченто бр.5

Поради неопходни работни активности на водоводна инсталација, денеска (09.04.2019) ќе има краток прекин на водоснабдувањето (од 9:00 до 10:00 часот) во станбената зграда бр. 5 на ул. Методија Андонов – Ченто.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето – ул. Максим Горки

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (17.04.2019) ќе има …