ДОМА / Вести / Систем за наводнување – комплекс Узус

Систем за наводнување – комплекс Узус

Се поставува систем за наводнување на зелените површини кај станбените згради „комплекс Узус“.

Исто така, проверете

Сеење трева – станбени згради комплекс УЗУС

Во склоп на хортикултурното уредување на јавни површини кај станбените згради од комплекс УЗУС, а …