image1

Обраќање на Директорот

Веќе повеќе од 50 години имаме чест да бидете корисници на нашите комунални услуги. Ја користам оваа можност во мое и во име на сите вработени во ЈКП Дервен да ви се заблагодарам за покажаната доверба и да посакам успешна соработка и во иднина. Наша цел е во годините што доаѓаат комуналните услуги да продолжат да се осовременуваат, а како резултат квалитетот на живот за граѓаните на Велес ќе биде подобар.  

Читај Повеќе

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *