Раководен тим

 

 • Директор
  дипл
  .град.инж. Фиданчо Цековски

 • Помошник директор за економ. и правни прашања
   дипл.ек Александар Бузалков 

 • Помошник директор за технички прашања
  дипл.град.инж. Ѓоре Јорданов

 • ВД Раководител на водовод и канализација
  дипл.град.инж. 
  Родна Јанева

 • Раководител на комунална хигиена
  дипл.инж.технолог Данка Илиева

 • Раководител на пазари
  дипл.БФК Александар Јамалов

 • Раководител на паркови и зеленило
  дипл.хорт. Татјана Ангелова

 • ВД Раководител на инвестиционо техничко-развојно одделение
  дипл.град.инж. Елена Димовска

 • Раководител на правно одделение
  дипл.правник Сања Танева

 • Раководител на комерција
  дипл.ек. Васил Николов

Исто така, проверете

Р.Е. Заеднички служби

Р.Е. Заеднички служби Работната единица Заеднички служби се состои од следните оддели: Комерцијално одделение; Правно …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *