ДОМА / Главно Мени / Организација / Р.Е. Заеднички служби

Р.Е. Заеднички служби

Р.Е. Заеднички служби

Работната единица Заеднички служби се состои од следните оддели:

  • Комерцијално одделение;
  • Правно одделение;
  • Инвестиционо техничко-развојно одделение;
  • Сметководствено одделение

Исто така, проверете

Р.Е. Пазари

Р.Е. Пазари Одржувањето и управувањето со пазарите на мало се врши преку работната единица "Пазари". …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *