Управен одбор

Членови на Управен одбор на ЈКП ДЕРВЕН – Велес
 

1. Томе Јаневски – Претседател
2. Атанас Иванов – Заменик претседател
3. Јован Тодоров – Член
4. Васил Гемишов – Член
5. Горан Костадинов – Член
6. Влатко Ефтовски – Член

7. Михаил Ѓошев – Член

Исто така, проверете

Р.Е. Пазари

Р.Е. Пазари Одржувањето и управувањето со пазарите на мало се врши преку работната единица "Пазари". …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *