ДОМА / Некатегоризирано / Контактирајте не

Контактирајте не

[googleMaps lat=41.72099, long=21.77274, addoverview=0, label=”ЈКП Дервен Велес”  width=100% height=400 ]

Исто така, проверете

Известување 01.02.2011

Ги известуваме нашите ценети корисници дека поради дефект на водоводна линија на ул. Владимир Назор, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *