ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување 05.09.2017

Известување 05.09.2017

Поради неопходни работни активности за пуштање во употреба на реконструираната водоводна линија на ул. Методија Андонов Ченто, ги известуваме граѓаните дека на 06.09.2017 година (среда) ќе има неколкучасовен прекин на водоснабдувањето, од 8.00 часот па се до завршување на работите, на ул. Методија Андонов Ченто, Борис Трајковски, Крсте Мисирков, Панко Брашнар, АСНОМ и ул. Христо Узунов.

Исто така, проверете

Известување 29.01.2019

Ги известуваме граѓаните дека како резултат на подобрените временски услови, од вечерва повторно се воспоставува …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *