ДОМА / Вести / Чистење на излетничките места

Чистење на излетничките места

Исчистено е крајбрежјето на е. Младост, летниковците и пешачките патеки од отпадот оставен од излетниците за време на прославата на 1 Мај, како и брегот на р. Бабуна.

Исто така, проверете

Расчистување на улиците по невремето

По обилните дождови деновиве, вработените од Сектор Комунална хигиена работат на расчистување на наносите од …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *