ДОМА / Вести / Паднати дрвја и гранки по невремето

Паднати дрвја и гранки по невремето

Санирани се последиците од силното невреме минатиов викенд, односно отстранети се паднатите дрвја и гранки на повеќе локации во градот.

Исто така, проверете

Отежнато собирањето на смет

Собирањето на смет е отежнато поради неповолните временски услови. Онаму каде возилата на ЈКП Дервен …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *