ДОМА / Вести / Пролетно разубавување на градот

Пролетно разубавување на градот

Започна пролетното садење на цветен расад.

Исто така, проверете

Чистење на излетничките места

Исчистено е крајбрежјето на е. Младост, летниковците и пешачките патеки од отпадот оставен од излетниците …

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *