ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување 17.07.2018

Известување 17.07.2018

Ги известуваме граѓаните дека од 17.07.2018 (вторник) со почеток од 9 часот ќе се започне со ископ на улица Киро Ќучук од раскрсница со улица Белградска до раскрсница со улица Петре Милевски, а за изведување на реконструкција на водоводната линија на овој потег, поради што сообраќајот на овој дел од улицата ќе биде во застој. Работните активности се планирани да се изведат во рок од најмногу 5 работни дена, а можеби и пократко, во зависност од времетраењето потребно за приклучување на корисниците и монтажата на водоводната линија.

Исто така, проверете

06.09.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 06.09.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *