ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување 23.07.2018

Известување 23.07.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 23.07.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, паркинг пред Основен суд –Велес, Димитар Влахов, Петре Прличко, Нада Бутникошарова, паркинг пред градски пазар (горен дел), 11 Октомври – пазарче, мост Гемиџии, Стар мост и Мало мовче со галарија.

Исто така, проверете

Известување 05.01.2019

Им се извинуваме на жителите на високите зони од градот поради неможноста за собирање на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *