ДОМА / Вести / Машинско чистење на парковските патеки

Машинско чистење на парковските патеки

Со цел да се зголеми ефективноста на чистењето на патеките по градските паркови, ЈКП Дервен воведува машинско чистење на ситните отпадоци со смукалка, со чија примена ќе се замени досегашното рачно метење на овие јавни површини.

 

Исто така, проверете

Редовно чистење на летниковците на е. Младост

Поради честата посетеност на е. Младост во текот на летниот период, Сектор Комунална хигиена започна …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *