ДОМА / Вести / Нови зелени површини во градот

Нови зелени површини во градот

Денеска, на 19.09.2018 година, по налог на Општина Велес а во склоп на Програмата на ЈКП Дервен за подигнување на нови зелени површини, беше поставен систем за наводнување и беа засадени дрвја и трева на две локации: на ул. Благој Ѓорев на потегот од надвозникот до црквата во изградба и на ул. Христо Узунов.

 

Исто така, проверете

Акција за чистење на градот – Светски ден на чистењето 2018

Денеска, 15.09.2018 година, успешно се спроведе акцијата за чистење на Велес во рамките на Светскиот …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *