ДОМА / Вести / Нова смукалка за градските паркови

Нова смукалка за градските паркови

ЈКП Дервен денеска набави специјална машина за собирање на лисја, наменета за употреба по јавните зелени површини, со цел поефективно собирање на паднатите лисја во есен.

Исто така, проверете

Акција за чистење на градот – Светски ден на чистењето 2018

Денеска, 15.09.2018 година, успешно се спроведе акцијата за чистење на Велес во рамките на Светскиот …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *