ДОМА / Вести / Есенска акција за собирање на електричен и електронски отпад

Есенска акција за собирање на електричен и електронски отпад

Почитувани граѓани,

Општина Велес, ЈКП Дервен и Нула Отпад Скопје организираат есенска акција за собирање на отпад од електрична и електронска опрема која ќе трае од 1 Ноември до 1 Декември оваа година.

Исто така, проверете

Скршено дрво во паркот пред Општина Велес

Утрово, вработените од ЈКП Дервен, при извршувањето на работните задачи во паркот пред Општина Велес, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *