ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување 05.01.2019

Известување 05.01.2019

Им се извинуваме на жителите на високите зони од градот поради неможноста за собирање на сметот од пред нивните домови, а како резултат на замрзнатите улици и непристапноста за возилата за собирање на смет, и воедно информираме дека штом ќе се создадат поповолни временски услови, услугата за собирање на смет од врата на врата ќе биде повторно воспоставена.

Благодариме за разбирањето.

Исто така, проверете

Соопштение 06.12.2018

Ги известуваме жителите на улиците: Благој Ѓорев (од „Багремче“ до нас. Превалец), нас. Превалец, с. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *