ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување 08.01.2019

Известување 08.01.2019

Ги известуваме жителите на ул. Белградска дека поради дефект на водоводна линија денеска ќе има прекин на водоснабдувањето од 10 часот до отстранување на дефектот. Се извинуваме за непријатноста.

Исто така, проверете

Соопштение 06.12.2018

Ги известуваме жителите на улиците: Благој Ѓорев (од „Багремче“ до нас. Превалец), нас. Превалец, с. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *