ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување 09.01.2019

Известување 09.01.2019

Се известуваат граѓаните дека поради неповолните временски услови сметот нема да се собира во ноќните часови како досега, туку преку ден, доколку улиците се пристапни за возилата на ЈКП Дервен. Во централното градско подрачје и понатаму ќе продолжи ноќното собирање на смет.

Исто така, проверете

Соопштение 06.12.2018

Ги известуваме жителите на улиците: Благој Ѓорев (од „Багремче“ до нас. Превалец), нас. Превалец, с. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *