ДОМА / Вести / Чистење на снег долж градските улици

Чистење на снег долж градските улици

Во тек е чистење на снегот од тротоарите долж ул. Борис Трајковски, ул. Панко Брашнар, левата страна на ул. Благој Ѓорев (од н. Тунел до Пошта), ул. Алексо Демниев, Младински парк и околината на зградата на Општина Велес.

Исто така, проверете

Акција за пошумување на Вршник – 2018

Денеска, 08.12.2018 година, успешно се изведе акцијата во организација на Општина Велес за пошумување на …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *