ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување 21.01.2019

Известување 21.01.2019

Се известуваат граѓаните дека поради подобрените временски услови од вечерва повторно се воведува собирање на смет во ноќните часови.

Исто така, проверете

Известување 29.01.2019

Ги известуваме граѓаните дека како резултат на подобрените временски услови, од вечерва повторно се воспоставува …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *