ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување 26.01.2019

Известување 26.01.2019

Се известуваат граѓаните дека поради неповолните временски услови сметот нема да се собира во ноќните часови, туку преку ден, доколку улиците се пристапни за возилата на ЈКП Дервен. Ноќното собирање на смет повторно ќе се воспостави кога ќе се подобрат временските услови.

Исто така, проверете

Известување 29.01.2019

Ги известуваме граѓаните дека како резултат на подобрените временски услови, од вечерва повторно се воспоставува …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *