ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување 29.01.2019

Известување 29.01.2019

Ги известуваме граѓаните дека како резултат на подобрените временски услови, од вечерва повторно се воспоставува ноќно собирање на смет.

Исто така, проверете

Известување 26.01.2019

Се известуваат граѓаните дека поради неповолните временски услови сметот нема да се собира во ноќните …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *