ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување 06.02.2019

Известување 06.02.2019

Ги известуваме жителите на ул. Владимир Назор дека поради дефект на водоводна линија ќе биде прекинато водоснабдувањето на оваа улица денеска (06.02.2019) од 9:30 часот до отстранување на дефектот. Се извинуваме за непријатноста.

Исто така, проверете

Известување 26.01.2019

Се известуваат граѓаните дека поради неповолните временски услови сметот нема да се собира во ноќните …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *