ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување 08.02.2019

Известување 08.02.2019

Ги известуваме жителите на ул. Рилски конгрес дека денеска (08.02.2019), во 10:00 часот ќе биде прекинато водоснабдувањето поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија се до комплетно отстранување на дефектот. Се извинуваме за непријатноста.

Исто така, проверете

Известување 26.01.2019

Се известуваат граѓаните дека поради неповолните временски услови сметот нема да се собира во ноќните …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *