ДОМА / Некатегоризирано

Некатегоризирано

Електронски услуги

[accordion] [acc_item title=”ЕЛЕКТРОНСКИ УСЛУГИ”] МОЖЕ ДА ГИ ИЗБЕРЕТЕ НЕКОЈ ОД ПОДОЛЕ НАВЕДЕНИТЕ УСЛУГИ [/acc_item] [acc_item title=”БАРАЊЕ ЗА ИЗДАВАЊА РЕШЕНИЈА ЗА  ПРИКЛУЧОЦИ И ДВОЕЊЕ ВО ШАХТА”] 1. Можност за ШАЛТЕРСКО ПОДНЕСУВАЊЕ НА БАРАЊЕТО:    Барање за издавања решенија за  приклучоци и двоење во шахта 2. Можност за ЕЛЕКТРОНСКО ПОДНЕСУВАЊЕ  НА БАРАЊЕТО: [/acc_item] [acc_item title=”БАРАЊЕ ЗА ХИДРОТЕХНИЧКИ …

Повеќе »

Известување 01.02.2011

Ги известуваме нашите ценети корисници дека поради дефект на водоводна линија на ул. Владимир Назор, до 15:00 часот денеска, прекин во водоснабдувањето ќе има на дел од ул. Владимир Назор и дел од ул. Љубен Весов. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »

Постројка за третман на вода

 Постројка за третман на вода – Како таа работи? Како суровата вода се прочистува во постројката за третман на водата? 1. Примарна дезинфекција и оксидација  Во суровата вода се става озон (оксидација) и хлор што служат за уништување на микроорганизмите, бактериите и останатите вируси што можеби се присутни во водата.  …

Повеќе »