ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА (Страна 3)

ИЗВЕСТУВАЊА

Известување за прекин на водоснабдувањето

Поради дефект на електричната инсталација на ЕВН со која се напојуваат пумпите од резервоарот кај населба Оризари, прекинато е водоснабдувањето на оваа населба. Штом дефектот ќе биде отстранет од страна на ЕВН, повторно ќе почнат да работат пумпите и водоснабдувањето ќе биде повторно воспоставено. Истовремено, при градежни активности од страна …

Повеќе »

20.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 20.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, уреден простор Народна кујна, паркинг простор кај Градски пазар (горен дел), Нада Бутникошарева, Петре Прличко, Димитар Влахов, Алексо Демниев …

Повеќе »

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Поради дефект на водоводна линија на ул. Киро Зафиров кај месноста Теќе, ги известуваме граѓаните дека денеска (20.08.2018 година), во овој реон ќе биде прекинато водоснабдувањето од 9:00 часот се до отстранување на дефектот.

Повеќе »

17.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 17.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, уреден простор Народна кујна, паркинг простор кај Градски пазар (горен дел), Нада Бутникошарева, Петре Прличко, Димитар Влахов, Алексо Демниев …

Повеќе »

16.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 16.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, уреден простор Народна кујна, паркинг простор кај Градски пазар (горен дел), на ул. Благој Ѓорев (од почеток до касарна) …

Повеќе »

15.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 15.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, уреден простор Народна кујна, Петре Прличко, Димитар Влахов, метење и перење на паркинг простор кај Градски пазар (горен дел), …

Повеќе »

14.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 14.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, уреден простор Народна кујна, Петре Прличко, паркинг простор кај Градски пазар (горен дел), Алексо Демниев (од почеток до Жито …

Повеќе »

13.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 13.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, Благој Ѓорев (од почеток до касарна), Нада Бутникошарева, Петре Прличко, паркинг простор кај Градски пазар (горен дел), Алексо Демниев …

Повеќе »

10.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 10.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, Борис Трајковски, Благој Ѓорев (од почеток до касарна), Петре Прличко и Димитар Влахов. Сектор Паркови, покрај редовните работни активности, …

Повеќе »

09.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 09.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, мост Гемиџии, Стар мост, Мало мовче со галарија, кејот покрај р. Вардар, Благој Ѓорев (од почеток до касарна), Петре …

Повеќе »