ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА (Страна 4)

ИЗВЕСТУВАЊА

08.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 08.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, уреден простор Народна кујна, Благој Ѓорев (од почеток до касарна), Петре Прличко, Димитар Влахов, Нада Бутникошарева, паркинг простор кај …

Повеќе »

07.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 07.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, уреден простор Народна кујна, 11 Октомври, Петре Прличко, Димитар Влахов, Нада Бутникошарева, Лазо Осмаков со дел од Љубљанска, паркинг …

Повеќе »

06.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 06.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, Благој Ѓорев (од почеток до касарна), Алексо Демниев (од почеток до Жито Вардар), уреден простор Народна кујна, мост Гемиџии, …

Повеќе »

03.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 03.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, Благој Ѓорев (од почеток до касарна), Петре Прличко, Димитар Влахов, Нада Бутникошарова, 11 Октомври, паркинг простор пред градски пазар …

Повеќе »

01.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 01.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, Благој Ѓорев (од почеток до касарна), Самоборска, Плоштад Којник, уреден простор Народна кујна, Петре Прличко, Димитар Влахов, Нада Бутникошарова, …

Повеќе »

31.07.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 31.07.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, Петре Прличко, Димитар Влахов, Нада Бутникошарева, 11 Октомври, Алексо Демниев (од пошта до Жито Вардар), Христо Татарчев, Никола Карев, …

Повеќе »

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ   Врз основа на член 22 и 23 од Законот за работните односи (“Сл.Весник на РМ” бр.62/2008, 106/2008, 161/2008, 114/2009….27/2016 и 120/2018) член 37-и од Законот за јавните претпријатија (“Сл.Весник на РМ бр.38/1996, 6/2002, 40/2003….39/2016 и 64/2018”) и член 9 и член 10 од Колективниот договор на …

Повеќе »

30.07.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 30.07.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, мост Гемиџии, Стар мост, Мало мовче со галарија, Петре Прличко, Димитар Влахов, Нада Бутникошарева, уреден простор Народна кујна, Благој …

Повеќе »

27.07.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 27.07.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, Петре Прличко, Димитар Влахов, Нада Бутникошарова, 11 Октомври – пазарче и Лазо Осмаков со дел од Љубљанска. Освен редовните …

Повеќе »

26.07.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 26.07.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно одделението Јавна комунална хигиена изврши метење на следните улици: 8 Септември, Страшо Пинџур, Гоце Делчев, Илинденска, мост Гемиџии, Стар мост, Мало мовче со галарија, Петре Прличко, Димитар Влахов, Нада Бутникошарева, уреден простор Народна кујна, Алексо …

Повеќе »