ДОМА / Вести (Страна 8)

Вести

Обнова на урбана опрема

Се обновуваат клупите спроти Македонски Пошти, столпчињата на паркингот на ул. Алексо Демниев и парк Каршијака. Материјалите се обезбедени од Општина Велес.

Повеќе »

Украдени садници од зелена површина – ул. Самоборска

Украдени се садници од туја од новата зелена површина на ул. Самоборска, само неколку дена откако беа засадени. Апелираме до граѓаните за повисока свест и грижа за животната средина. Благодариме однапред.

Повеќе »

Прекин на водоснабдувањето – ул. Славе Петков

Поради неопходни работни активности за отстранување на дефект на водоводна линија, денеска (20.03.2019), прекин на водоснабдувањето ќе има на дел од ул. Славе Петков, од 9:30 часот се до отстранување на дефектот. Благодариме за разбирањето.

Повеќе »