ДОМА / File / ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ за 2016 година

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ за 2016 година

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ за 2016 година

Download1
Stock
File Size0.00 KB
Create Date24/07/2018
Download

Годишниот извештај за работењето и резултатите по завршна сметка на ЈКП Дервен - Велес можете да го превземете тука :

Годишен извештај за 2016 година

Исто така, проверете

13.08.2018

Во склоп на своите редовни работни активности, на ден 13.08.2018 година, Сектор Комунална хигиена, односно …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *