26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Годишен извештај за работењето и резултати по завршна сметка за 2017 година

Годишниот извештај за работењето и резултатите по завршна сметка на ЈКП Дервен за 2017 година можете да го превземете тука :

ГОДИШЕН ИЗВЕШТАЈ за 2017 година

прочитај повеќе

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.