ДОМА / ЈАВНИ НАБАВКИ / Годишен план за јавни набавки за 2018 година

Годишен план за јавни набавки за 2018 година

Годишниот план за јавни набавки за 2018 година можете да го превземете овде: Годишен план за јавни набавки за 2018