28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Вести 01.07.2010

Во пресрет на Меѓународениот фолклорен фестивал  „Велес“, кој локалната самоуправа го организира и оваа година, ЈКП Дервен деновиве изврши детално чистење и перење на повеќе улици во градот, со што зеде активно учество во подготовките за оваа културна манифестација. Работни тимови на РЕ Комунална хигиена работеа на ул. Марксова, Никола Карев, Благој Ѓорев, Маршал Тито, Алексо Демниев, Страшо Пинџур и Гоце Делчев, каде според програмата на фестивалот, од 1ви до 4ти Јули ќе има поголема фреквенција на луѓе.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.