28/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 07.04.2010

 Ги известуваме граѓаните дека поради планирани работни активности на ден 08.04.2010, четврток, во периодот од 08:30 до 15:00 часот, улицата Васа Кошулчева ќе биде затворена за сообраќај и сообраќајот ќе биде пренасочен по улица Моша Пијаде. Благодариме за разбирањето

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.