23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 09.06.2010

1 min read

Ги известуваме граѓаните дека поради неопходни работни активности на дефект на водоводна линија на ул. Јордан Хаџи-Константинов Џинот, во текот на денешниот ден прекин во водоснабдувањето ќе имаат граѓаните од ул. Јордан Хаџи-Константинов Џинот, Стеван Богоев, Вера Циривири и Ѓорче Петров.

Нашите работни тимови ќе вложат напори дефектот да се отстрани до 15:00 часот денеска.

Се извинуваме поради непријатноста.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.