23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 11.05.2010

Ги известуваме нашите корисници дека поради работни активности за промена на водоводна линија, жителите на ул. Енгелсова, Ленинова, Крсте Мисирков, Панко Брашнар и дел од Моша Пијаде во текот на утрешниот ден, на 12.05.2010 година, во периодот од 8:00 до 10:00 часот ќе немаат вода за пиење.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.