24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 13.04.2010

Ги известуваме жителите на ул. Васил Главинов, Првомајска и Мицко Козар дека поради дефект на водоводна линија водоснабдувањето е во прекин. Работните активности за отклонување на дефектот се во тек.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.