17/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 13.04.2010

Ги известуваме граѓаните дека денеска, на 13.04.2010 беше отклонет поголем дефект на ул. Јовче Ќучук, поради кој беше прекинато водоснабдувањето на оваа улица и на улиците Јован Алабаков и Благој Јосмов.

Им се извинуваме на потрошувачите за непријатноста.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.