24/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 13.04.2010

Ги известуваме граѓаните дека денеска, на 13.04.2010, во 23.00 часот, беше отклонет дефект на водоводна линија на ул. Васил Главинов поради кој во текот на денешниот ден беше прекинато водоснабдувањето на оваа улица и улиците Првомајска и Мицко Козар.

Им се извинуваме на потрошувачите за непријатноста.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.