23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 13.04.2010

 Ги известуваме граѓаните кои живеат на ул.Васил Главинов, Јовче Ќучук, Јован Алабаков и Благој Јосмов дека поради дефекти на водоводна линија,водоснабдувањето ќе биде прекинато во текот на денешниот ден. Дефектите ќе биде отстранети во најкраток можен рок.

Благодариме на разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.