26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 14.04.2010

Ги известуваме граѓаните дека дефектот на канализациона линија на ул. Гоце Делчев е отклонет и сообраќајот на оваа улица е нормализиран.

Се извинуваме за непријатноста.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.