26/09/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 14.04.2010

Ги известуваме граѓаните дека поради дефект на канализациона линија привремено ќе биде затворен сообраќајот на ул. Гоце Делчев. Очекуваме дефектот да биде отклонет до 13:00 часот денеска.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.