17/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 15.04.2010

Ги известуваме жителите на ул. Васа Кошулчева дека поради неопходни работни активности за отстранување на помал дефект на водоводна линија, водоснабдувањето ќе биде привремено прекинато. Очекуваме дефектот да се отстрани до 13.00 часот.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.