ДОМА / ИЗВЕСТУВАЊА / Известување 16.01.2009

Известување 16.01.2009

 ЈКП Дервен ги известува граѓаните дека на ден 19.01.2009, неработен ден во Р. Македонија, нема да се врши собирање и исфрлање на смет. Се молат граѓаните сметот да го изнесат во следниот термин за собирање смет на определените пунктови.

Исто така, проверете

Прекин на водоснабдувањето на ул. 8 Септември

Поради неопходни работни активности за одржување на водоводна мрежа, денеска (18.10.2019 година), прекин на водоснабдувањето …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *