17/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Известување 18.05.2010

Ги известуваме жителите на ул. Орце Шутев и ул. Јовче Чучук дека поради работни активности за поставување на водоводен приклучок, утре, на 19.05.2010 година водоснабдувањето ќе биде во прекин во периодот од 8:00 до 10:00 часот.

Благодариме за разбирањето.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.