23/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Вести 18.08.2010

1 min read

Денеска, на 18.08.2010 година, околу 10.00 часот, поради дефект на електромотор на препумпната станица Р-9 во с. Оризари, настана прекин во водоснабдувањето.

Одделот Пумпи и пумпни станици при РЕ Водовод и канализација веднаш започнаа со работни активности за отклонување на дефектот. Очекуваме дефектот да биде отстранет во рок од неколку часа.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.