17/10/2021

ЈКП Дервен – Велес

Јавно претпријатие за комунални дејности

Вести 18.08.2010

1 min read

Поради дефект на електро-опрема, вчера, на 17.08.2010 година, настана прекин во водоснабдувањето во текот на вечерните часови на ул. Сараевска, кај оние корисници кои се снабдуваат со вода за пиење од хидрофор. Дефектот е отстранет и водоснабдувањето продолжи по нормален тек.

Им се извинуваме на нашите ценети корисници поради непријатноста.

Copyright © All rights reserved ЈКП ДЕРВЕН - ВЕЛЕС 1400 | Newsphere by AF themes.